De voorbije jaren reed ik een hele hoop BRM's. Dat zijn lange afstandsfietstochten van 200 tot 1000km en soms zelfs meer.

Omdat dat zó leuk was schreef ik telkens een verslag voor mijn fietsvriendjes en noteerde de learnings om het de volgende keer nog beter te doen.

Maar waarom die kennis beperken tot louter mijn fietsvriendjes? Inderdaad! Een boek drong zich op en dat kan je hier bestellen.

Deze uit de hand gelopen grap wordt eenmalig gedrukt voor € 12 per exemplaar en in ruil daarvoor krijg je 120 pagina's leesplezier, leuke foto's én enkele grapjes.

Om het meta genoeg te maken zullen alle bestelde boeken aan huis geleverd worden door de auteur zelve gedurende een hopelijk zeer lange afstandsfietstocht.

Wil je ook een exemplaar?

Vul dan als de wiedeweerga onderstaand formulier in. In de loop van december ontvang je per e-mail de betaalinfo en de dag waarop het boek zal geleverd worden. Ben je dan niet thuis, dan wordt het in je brievenbus gestopt. Zo dik is het nu ook weer niet.

Na je bestelling komt er een bolletje met je naam bij op de kaart van de fietstocht. Om je privacy niet al te hard te schenden zal dat bolletje bewust een beetje verkeerd gezet worden. Wil je echter liever helemaal niet op de kaart staan, vink 'Toon mij op de kaart' dan uit.
Je zal met je voornaam op de kaart verschijnen. Heb je liever een andere naam (bv. 'mama', 'An Oniem' ...) dan kan je die in het veld hierboven opgeven.

GDPR-gewijs zal je adres voor niets anders gebruikt worden dan het bezorgen van het boek. Eens bezorgd zal het adres uit de database verwijderd worden. Het bolletje op de kaart blijft wel staan, tenzij je een mailtje stuurt met de vraag om uw bolletje te verwijderen.